FASOLKA PO BRETOŃSKU

z kiełbasą i boczkiem

Fasolka po bretońsku wbrew swojej nazwie jest typowo polskim daniem. Pełnym najlepszych składników, aromatycznych przypraw i oczywiście pasji do polskiej kuchni. W fasolce firmy Stoczek znajdziecie fasolę najwyższej jakości, soczyste pomidory oraz oczywiście przepyszny dodatek kiełbasy i boczku z mięsa od polskich hodowców. Szczypta majeranku podkreśla smak i aromat całości.

Fasola biała gotowana 31%, woda, kiełbasa wieprzowo – wołowa 7% (mięso wieprzowe tłuszcz wieprzowy, mięso wołowe, sól, przyprawy), boczek wieprzowy wędzony 7 % (boczek wieprzowy, woda, sól, cukier, białko wieprzowe kolagenowe, przyprawy), cebula 4 %, koncentrat pomidorowy 3%, mąka pszenna, skrobia modyfikowana, cukier, sól, olej rzepakowy, przyprawy (m.in. majeranek 0,08%), hydrolizat białka sojowego, ocet spirytusowy.

gluten,soja
Produkt może zawierać: seler, gorczycę, mleko łącznie z laktozą, jaja, dwutlenek siarki i siarczyny.

FASOLKA PO BRETOŃSKU

z kiełbasą i boczkiem

Fasolka po bretońsku wbrew swojej nazwie jest typowo polskim daniem. Pełnym najlepszych składników, aromatycznych przypraw i oczywiście pasji do polskiej kuchni. W fasolce firmy Stoczek znajdziecie fasolę najwyższej jakości, soczyste pomidory oraz oczywiście przepyszny dodatek kiełbasy i boczku z mięsa od polskich hodowców. Szczypta majeranku podkreśla smak i aromat całości.

Fasola biała gotowana 31%, woda, kiełbasa wieprzowo – wołowa 7% (mięso wieprzowe tłuszcz wieprzowy, mięso wołowe, sól, przyprawy), boczek wieprzowy wędzony 7 % (boczek wieprzowy, woda, sól, cukier, białko wieprzowe kolagenowe, przyprawy), cebula 4 %, koncentrat pomidorowy 3%, mąka pszenna, skrobia modyfikowana, cukier, sól, olej rzepakowy, przyprawy (m.in. majeranek 0,08%), hydrolizat białka sojowego, ocet spirytusowy.

gluten,soja
Produkt może zawierać: seler, gorczycę, mleko łącznie z laktozą, jaja, dwutlenek siarki i siarczyny.