OGÓRKI

KARTUSKIE

Ogórki kartuskie to tradycyjny polski przepis. Marynata z dodatkiem ziół, papryki i czosnku daje im niezwykłego smaku i charakteru. Sprawdzą się nie tylko do kanapek, ale też jako dodatek do przecierów i zup.

ogórki 47,7%, woda, ocet spirytusowy, papryka, cebula, sól, regulator kwasowości: kwas mlekowy, gorczyca, koper, pieprz czarny, ziele angielskie, liść laurowy.

OGÓRKI

kartuskie

Ogórki kartuskie to tradycyjny polski przepis. Marynata z dodatkiem ziół, papryki i czosnku daje im niezwykłego smaku i charakteru. Sprawdzą się nie tylko do kanapek, ale też jako dodatek do przecierów i zup.

ogórki 47,7%, woda, ocet spirytusowy, papryka, cebula, sól, regulator kwasowości: kwas mlekowy, gorczyca, koper, pieprz czarny, ziele angielskie, liść laurowy.