FASOLKA

po bretońsku z kiełbasą i boczkiem

Tradycyjna fasolka po bretońsku. Smaczne i pożywne danie z białej fasoli z dodatkiem aromatycznej kiełbasy i sosu pomidorowego. Doprawione idealnie dobraną kompozycją przypraw, dzięki którym potrawa nabiera zdecydowanego, męskiego charakteru.

Duża porcja, aż 830 g!

woda, fasola biała gotowana 30% (fasola biała, woda), kiełbasa wieprzowo – wołowa 8% (mieso wieprzowe, mieso wołowe, woda, sól, przyprawy, izolat białka sojowego, stabilizatory: difosforany, trifosforany; skrobia ziemniaczana, wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy, substancja konserwujaca: azotyn sodu); boczek wieprzowy wedzony 3,5% (mieso wieprzowe, woda, sól, stabilizatory: difosforany, trifosforany; przyprawy, białko sojowe, wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy, glukoza, substancja konserwujaca: azotyn sodu), cebula, maka pszenna, koncentrat pomidorowy 2%, skrobia modyfikowana, cukier, sól, olej rzepakowy, przyprawy, hydrolizat białka sojowego, wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy, aromaty (mleko), warzywa suszone (marchew, pietruszka), ekstrakt drozdzowy, regulator kwasowosci: kwas cytrynowy, koncentrat suszonej cebuli, ocet spirytusowy.

Zawiera gluten, białko sojowe oraz laktozę.
Produkt może zawierać: seler, gorczycę, jaja, dwutlenek siarki i siarczany.

FASOLKA

po bretońsku

Tradycyjna fasolka po bretońsku. Smaczne i pożywne danie z białej fasoli z dodatkiem aromatycznej kiełbasy i sosu pomidorowego. Doprawione idealnie dobraną kompozycją przypraw, dzięki którym potrawa nabiera zdecydowanego, męskiego charakteru.

woda, fasola biała gotowana 23%, warzywa 4,5% (pietruszka, cebula), koncentrat pomidorowy 3%, kiełbasa 2% (mięso wieprzowe, mięso wołowe, woda, sól, przyprawy, izolat białka sojowego, skrobia ziemniaczana, wzmacniacz smaku – glutaminian monosodowy, substancja konserwująca – azotyn sodu), mąka pszenna, skrobia modyfikowana, cukier, sól, przyprawy, olej rzepakowy, hydrolizat białka sojowego, ocet.

Zawiera gluten oraz białko sojowe.

Produkt może zawierać: seler, gorczycę, mleko.