Golonka

w kapuście

Rozpływająca się w ustach golonka w kiszonej kapuście poleca się na obiad. Jest sycąca i aromatyczna.

Duża porca, aż 810 g!

kapusta 33% [kapusta kwaszona (kapusta biała, sól), kapusta biała], golonka wieprzowa ze skórą 25%, woda, cebula, marchew, sól, koncentrat pomidorowy, cukier, tłuszcz wieprzowy, skrobia modyfikowana, przyprawy, hydrolizat białka sojowego, warzywa suszone w zmiennych proporcjach (pasternak, marchew, pietruszka, czosnek), ocet spirytusowy, ekstrakt drożdżowy.

Produkt zawiera soję.

Produkt może zawierać: gorczycę, seler, mleko łącznie z laktozą, gluten, jaja, dwutlenek siarki i siarczany.

GULASZ

wieprzowy

Smaczna i treściwa potrawa przygotowana z mięsa wieprzowego, zalanego sosem pomidorowym z dodatkiem warzyw – m.in. cebuli i papryki.

woda, mięso wieprzowe 27 %, warzywa 8,5% (cebula, papryka), koncentrat pomidorowy 5%, mąka pszenna, skrobia modyfikowana, olej rzepakowy, sól, cukier, przyprawy, hydrolizat białka sojowego, ocet spirytusowy, warzywa suszone w zmiennych proporcjach (czosnek, cebula, marchew), wzmacniacz smaku – glutaminian monosodowy

Produkt zawiera gluten oraz soję.