grochowa

z kiełbasą i wędzonym boczkiem

Zupa Grochowa to propozycja rozgrzewająca oraz sycąca. Gotowana na wywarze z kiełbasy wieprzowo-wołowej oraz dodatkiem aromatycznego boczku wędzonego będzie pożywną propozycją dla miłośników mięsnych smaków.

woda, groch gotowany 17%, warzywa (ziemniaki, pietruszka, seler), kiełbasa wieprzowo-wołowa 6% [mięso wieprzowe, tłuszcz wieprzowy, mięso wołowe, sól, przyprawy], boczek wieprzowy wędzony 4% [boczek wieprzowy, woda, sól, cukier, białko wieprzowe kolagenowe, przyprawy], mąka pszenna, mąka grochowa, skrobia modyfikowana, sól, przyprawy, aromaty (zawierają mleko), cukier, warzywa suszone w zmiennych proporcjach (marchew, pietruszka nać), ekstrakt drożdżowy, suszony koncentrat cytryny, koncentrat suszonej cebuli, olej rzepakowy, hydrolizat białka sojowego, ocet spirytusowy, aromat dymu wędzonego.

Zawiera gluten, soję, seler, mleko (łącznie z laktozą).
Produkt może zawierać: gorczycę, jaja, dwutlenek siarki i siarczyny.

FASOLKA PO BRETOŃSKU

z kiełbasą i boczkiem

Fasolka po bretońsku wbrew swojej nazwie jest typowo polskim daniem. Pełnym najlepszych składników, aromatycznych przypraw i oczywiście pasji do polskiej kuchni. W fasolce firmy Stoczek znajdziecie fasolę najwyższej jakości, soczyste pomidory oraz oczywiście przepyszny dodatek kiełbasy i boczku z mięsa od polskich hodowców. Szczypta majeranku podkreśla smak i aromat całości.

Fasola biała gotowana 31%, woda, kiełbasa wieprzowo – wołowa 7% (mięso wieprzowe tłuszcz wieprzowy, mięso wołowe, sól, przyprawy), boczek wieprzowy wędzony 7 % (boczek wieprzowy, woda, sól, cukier, białko wieprzowe kolagenowe, przyprawy), cebula 4 %, koncentrat pomidorowy 3%, mąka pszenna, skrobia modyfikowana, cukier, sól, olej rzepakowy, przyprawy (m.in. majeranek 0,08%), hydrolizat białka sojowego, ocet spirytusowy.

gluten,soja
Produkt może zawierać: seler, gorczycę, mleko łącznie z laktozą, jaja, dwutlenek siarki i siarczyny.