Danie So Food z certyfikatem „Dobry Produkt”
Grupa PTWP SA, wydawca magazynu Rynek Spożywczy oraz serwisów portalspozywczy.pl, dlahandlu.pl i horecatrends.pl przyznała firmom z branży żywnościowej certyfikaty „Dobry produkt 2020”.
Wręczenie certyfikatów odbyło się podczas gali internetowego Forum Rynku Spożywczego transmitowanego z warszawskiego hotelu Sherathon. Internetową galę prowadzili redaktorzy Edyta Kochlewska oraz Jakub Szymanek. Wyróżnienia przyznano w następujących kategoriach: Produkt innowacyjny, Nowy produkt, Produkt tradycyjny i regionalny, Produkt wysokiej jakości, Produkt HorecaTrends.
Certyfikaty „Dobry Produkt” służą promocji doskonałej polskiej żywności, popularyzują najlepsze produkty spożywcze – takie, które wyróżniają się jakością, innowacyjnością, ale także tradycyjną i regionalną recepturą.
Tofu Bulgogi z soczewicą i ryżem są źródłem białka roślinnego odpowiednim dla Wegetarian o niskiej zawartości tłuszczów nasyconych.
Ta aromatyczna potrawa jest nie tylko smaczna, ale też sycąca. Połączenie prostych składników i bardzo krótki czas przygotowania powoduje, że jest to idealny posiłek dla osób, które są zapracowane, ale jednocześnie marzą o pysznym, wegetariańskim obiedzie.